Сайт оператора: http://kolo.tv/ Если уже кто-то юзает, поделитесь опытом. Какая реальная скорость, всё ли гладко. Короче плюсы и минусы. Думаю соседям будет полезно знать при выборе оператора
скорее всего к НГ перейду к ним. Как подключусь - расскажу впечатления. Что я хочу взять и сколько это будет стоить: Роутер zyxel keeneric 2 - 650грн. Медиаплеер - dune hd tv-102W - 800грн. Оплата пакета - 70мбит\с + 70 телеканалов - 119грн Договор на год Если выполнить эти условия, то коло.тв обещает пополнить лицевой счёт на 400грн. Вернее получается скидка в 400грн.
A y menya provider - Best, dlya domawnego ispolzovaniya - syper, skorost 100mb/s po Ukraine i 50 zarybejka + v podarok warovoe TV (mojno analog, mojno cufry) 1 mesyas - testovuj, platit ne nyjno, i vse eto stoit aj 80 grn v mesyac kak dlya rabotu doma, to vpolne hvataet, ny i nyjno y4est, 4to ya devywka Sovetyu. A vot Kolo doroje poly4aetsya...
Підключилася до них місяць тому, 90 грн за ТБ 110 каналів + Інтернет 100 мбіт/с. Взяли з мене також за медіаприставку 900 грн (але половина цієї суми - знижка у вигляді оплати послуг наперед) і за нову точку доступу WiFi 650 грн (стара не тягнула одночасно ТБ і нет). Так ось, перебої постійно, і з телебаченням, і з нетом. Кажуть, що це через WiFi, але ж для чого було тоді мені його пропонувати, раз воно так працює? Дочекаюся, коли мине півроку передплати, і звалю на Ланет (уже пропонують нам його). До цього була на Датагрупі - не фонтан, хоч і менше перебоїв, ніж зараз, але техпідтримка - жах, по три дні можуть не передзвонювати.
Техподдержка у Датагруп теперь отличная. До первой линия обороны дозваниваешься за минуту-две, они только принимают заявку. Вчера и на днях Киевэнерго проводил у нас какие-то работы с времянками, оборудование было обесточено, интырнета нет. Из Датагруп на обе мои заявки перезванивали и сообщали о сроках устранения, а потом звонили и сообщали, что проблема уже устранена. Скорость отличная, оплачивать можно через Портмоне и другими способами, личный кабинет со всеми нужными данными, скидки для Розетки под праздники (с их купоном на покупках сэкономлено как за 2 месяца абонплаты). Так что пока ТАК работают, я от Датагруп ни на шаг
Пользуюсь уже месяц коло.тб, до этого был датагруп. Собираюсь уходить от них, во-первых потому что уже дважды пропадал инет, но правда после звонка в тех.службу они сразу мне всё устраняли, что-то у них там с настройками происходило, что именно я не знаю. А во-вторых подключил гигабитный пакет и честно говоря как-то не оправдались мои ожидания. Хотя по спидтесту скорость выдает нормальную, но фильмы на эту скорость он не загружает, бывает, но крайне редко, в основном скорость загрузки не намного выше от скорости пакета в 80 мегабит который был у меня на датагруп.
Доброго дня! Підкажіть будь ласка ваш номер договору, або контакт, для вирішення проблеми, що у вас виникла. Для нас важливий кожен відгук та кожен абонент, і ми готові прикласти максимум зусиль, щоб ви отримували задоволення від користування нашими послугами Дякую.
Доброго дня! Уточніть будь ласка з яких ресурсів Ви завантажуєте фільми? Хочемо звернути Вашу увагу на те, що при закачуванні на швидкість впливає ширина каналу сервера з якого ведеться закачування, а також його завантаженість в даний момент. Крім цього на швидкість закачування також може впливати безліч факторів на Вашому ПК. Спробуйте закачати який-небудь файл з файлообмінника ex.ua, якщо він не видасть бажану швидкість, то можемо відправити до Вас нашого інженера з ремонтів для визначення проблем на лінії.
Дорогі мешканці житлового комплексу "Парковий". Поспішаєо повідомити вам, що залишилось всього 10 днів щоб оформити заявку на підключення Інтернету і Телебачення та отримати змогу користуватись послугами зі знижкою 50% протягом 5 місяців! http://kolo.tv/aktsii/201-5-misiatsiv Наприклад, 100Мбіт Інтернет та 70 каналів - всього 65 грн/міс Також, з радістю пропонуємо прийняти участь в тестуванні додатка для телевізорів Samsung Smart TV, що дозволяє без додатково обладнання переглядати телебачення.